Om os

Om Eurosecure

Eurosecure er distributør af ESET-softwareprodukter i Skandinavien. Du kan få kontaktoplysninger om vores support- eller salgsafdeling her.

Eurosecure beskæftiger sig udelukkende med distribution og markedsføring af ESET-softwareprogrammer i Skandinavien, der omfatter Danmark, Finland, Færøerne, Grønland, Island, Norge og Sverige. Softwareprogrammerne fra ESET har et enormt markedspotentiale, og det er virkelig en ære at være en del af ESET-teamet ved at repræsentere det skandinaviske område.

Om ESET

ESET udvikler softwareløsninger, der giver øjeblikkelig, omfattende beskyttelse mod computersikkerhedstrusler, der er i udvikling. Vi var pionerer inden for proaktiv trusselsregistrering og er stadig førende i branchen. ESET NOD32 Antivirus, vores flagskibsprodukt, modtager hele tiden den højeste anerkendelse i alle slags komparative tests og er det grundlæggende produkt, som udvider ESET's produktserie til at omfatte ESET Smart Security.

ESET Smart Security er en integreret løsning med antivirus, antispyware, antispam og personlig firewall, som kombinerer præcision, hastighed og et ekstremt lille system-footprint for at skabe den mest effektive sikkerhedsløsning i branchen.

ESET, som sælges i mere end 160 lande, har globalt hovedsæde for produktion i Bratislava i Slovakiet og globalt hovedsæde for distribution i San Diego, USA. ESET har også kontorer i Buenos Aires, Argentina, og i Prag, Tjekkiet, og er repræsenteret globalt af et omfattende partnernetværk.

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus, som er bygget på den prisvindende ThreatSense-motor, er en tæt integreret sikkerhedsløsning, og brugerne kan stole på, at den beskytter deres computere. ESET NOD32 Antivirus sporer og deaktiverer vira, trojanske heste, orme, adware, spyware, phishing, rootkits og andre internettrusler. ESET NOD32 Antivirus' omfattende og proaktive maksimale beskyttelse har kun en minimal indvirkning på computerens system. Brugere oplever ikke en nedsættelse af ydeevnen, når de kører programmet. Efter hurtig og nem installation kører ESET NOD32 Antivirus stille i baggrunden, så brugerne kan nyde en sikker og beskyttet computeroplevelse.

ESET Smart Security

ESET Smart Security er en tæt integreret sikkerhedsløsning, og brugerne kan stole på, at den holder deres computere uden for fare. ESET Smart Security, som er bygget på den prisvindende ESET NOD32 Antivirus og den stærke ThreatSense-motor, har også antispyware, antispam og tilpassede firewall-funktioner. Ved at anvende ThreatSense - branchens mest avancerede heuristik - reduceres sårbarhedsvinduet mellem virusudbrud og signaturopdatering.

ESET Smart Security sporer og deaktiverer vira, trojanske heste, orme, adware, spyware, phishing, rootkits og andre internettrusler, som du kan støde på online. Det giver omfattende, proaktiv beskyttelse og har en minimal indvirkning på computerens ydeevne.