ESET Outlook Plugin-fejl ved opstart af Microsoft Outlook

Hvis du får vist følgende fejlmeddelelse, når du åbner Microsoft Outlook:

Tilføjelsesprogrammet 'ESET Outlook Plugin' (C:\PROGRA~\1ESET\ESETNO~\1EPLGOU~1.DLL) kan ikke indlæses og er blevet deaktiveret af Outlook. Hvis der ikke er en opdatering, skal du afinstallere tilføjelsesprogrammet.

skal du læse oplysningerne i denne artikel.

Ovenstående fejlmeddelelse kan forekomme på en computer med flere brugerprofiler efter opgradering, geninstallering eller mislykket afinstallering af ESET Smart Security.

Løsning 1: Outlook 2003 og 2007 - Slet filen extend.dat

Filen extend.dat indeholder cache til tilføjelsesprogrammer i Microsoft Outlook, som aktiveres af 'Styring af tilføjelsesprogrammer'. Hvis du sletter filen extend.dat og genstarter Outlook, oprettes der automatisk en ny .dat-fil. Den nye extend.dat-fil skulle ikke indeholde uoverensstemmelser og bør forhindre fejlen i at opstå fremover.

Sådan sletter du filen extend.dat (Windows XP):
  1. Afslut Outlook.
  2. Klik på Start - Søg - Alle filer og mapper - Flere avancerede indstillinger, og marker afkrydsningsfeltet Søg i skjulte filer og mapper.
  3. I øverste søgefelt skal du indtaste extend.dat og klikke på Søg.
  4. I afsnittet søgeresultater skal du højreklikke på filen extend.dat, og klikke på Slet.

BEMÆRK! Hvis Outlook anvendes af flere profiler, er der en extend.dat-fil for hver profil. Hver extend.dat-fil skal slettes. Som standard er denne fil placeret i C:\Dokumenter og indstillinger\Brugernavn\Lokale indstillinger\Programdata\Microsoft\Outlook.

Sådan sletter du filen extend.dat (Windows Vista):
  1. Afslut Outlook.
  2. Klik på Start, og klik derefter på Søg. Klik på Avanceret søgning i øverste højre hjørne.
  3. Vælg afkrydsningsfeltet Medtag ikke-indekserede filer, skjulte filer og systemfiler (kan være langsom) til venstre. I højre side skal du skrive extend.dat i feltet Navn og klikke på knappen Søg.
  4. I afsnittet søgeresultater skal du højreklikke på filen extend.dat, og klikke på Slet.

BEMÆRK! Hvis Outlook anvendes af flere profiler, er der en extend.dat-fil for hver profil. Hver extend.dat-fil skal slettes. Som standard er denne fil placeret i C:\Brugere\Brugernavn\AppData\Lokal\Microsoft

Løsning 2: Installer Office 2003 Service Pack 3 eller andre tilgængelige opdateringer.

Hvis du anvender Microsoft Outlook 2003, kan du installere Office 2003 Service Pack 3 for at løst problemet med fejlmeddelelsen. Denne og andre opdateringer kan installeres herfra:

http://office.microsoft.com/officeupdate/