Hvordan indstiller jeg mit ESET sikkerheds produkt til ikke at advare mig om manglende Windows opdateringer

Som standard giver dit ESET-sikkerhedsprodukt dig besked, når der er opdateringer tilgængelige til dit operativsystem. Du kan ændre eller deaktivere disse meddelelser ved at følge nedenstående trin:
  1. Åbn hovedprogramvinduet ved at klikke på ikonet ESET ved siden af systemuret eller ved at klikke på Start - Alle programmer - ESET - ESET Smart Security eller ESET NOD32 Antivirus.
  2. Tryk på tasten F5 for at åbne vinduet Avanceret opsætning.
  3. I træstrukturen Avanceret opsætning til venstre skal du klikke på Værktøjer - Systemopdateringer.
  4. Vælg din foretrukne indstilling for meddelelser i rullemenuen, og klik på OK for at lukke vinduet Avanceret opsætning.
  5. For at indstille Beskyttelsesstatussen til Maksimal beskyttelse (grøn) skal du klikke på Beskyttelsesstatus i hovedmenuen, og derefter klikke på heri meddelelsen Operativsystemet er ikke opdateret.
  6. Når vinduet Systemopdateringer åbnes, skal du klikke på Kør systemopdatering, og derefter enten opdatere dit operativsystem eller lukke Windows-opdateringsvinduet.