Hvordan kan jeg manuelt afinstallere mit ESET-sikkerhedsprodukt?

Før du forsøger at afinstallere dit ESET-sikkerhedsprodukt manuelt, skal du først forsøge at bruge programmet til afinstallation af ESET, der findes via menuen Start, og som er inkluderet i ESET Smart Security og ESET NOD32 Antivirus, via Start - Alle programmer - ESET - Afinstaller.

Hvis du har kørt programmet til afinstallation af ESET via menuen Start og fortsat har problemer eller ikke er i stand til at geninstallere dit ESET-sikkerhedsprodukt, eller hvis dit ESET-sikkerhedsprodukt forbliver aktivt efter afinstallation og genstart, så er afinstallationen mislykkedes. Sletning af filer kræver genstart i fejlsikret tilstand og anvendelse af ESET-afinstallationsværktøjet. Følg vejledningen nedenfor for at downloade og bruge ESET-afinstallationsværktøjet til manuelt at fjerne dit ESET-sikkerhedsprodukt. Nedenstående fremgangsmåder gælder for alle versioner af ESET-sikkerhedsprodukter til Windows, både servere og arbejdsstationer.

Advarsel: Ved brug af afinstallationsprogrammet ESET Uninstaller kan dine Windows-netværksindstillinger blive nulstillet

1. Download ESET Uninstaller, og gem programmet på skrivebordet. Klik på linket nedenfor for at begynde overførslen:

2. Genstart computeren, og start den i fejlsikret tilstand ved at trykke på F8-tasten flere gange, indtil de avancerede indstillinger vises. Vælg Fejlsikret tilstand, og tryk på ENTER. Hvis du forsøger at køre ESET Uninstaller i normal tilstand, vil det mislykkes.

Genstart computeren, og start den i fejlsikret tilstand ved at trykke på F8-tasten flere gange, indtil de avancerede indstillinger vises. Vælg  Fejlsikret tilstand , og tryk på ENTER

Oplysninger om, hvordan du starter computeren i fejlsikret tilstand, kan findes her.

3. Dobbeltklik på ikonet ESET Uninstaller på computerens skrivebord for at starte afinstallationsprocessen.

4. Ved den første kommandoprompt skal du læse advarslen og indtaste y for at bekræfte.

Ved den første kommandoprompt skal du læse advarslen og indtaste  y  for at bekræfte

5. Vælg den ESET-installation, du ønsker at fjerne fra listen, ved at indtaste dens nummer og trykke på ENTER.

Vælg den ESET-installation, du ønsker at fjerne fra listen, ved at indtaste dens nummer og trykke på ENTER

Typisk vil afinstallationsprogrammet kun finde én installation af et ESET-sikkerhedsprodukt, som vil blive anført som nummer 1, så du skal trykke på nummer 1 og ENTER.

6. Ved den tredje kommandoprompt skal du sikre, at du afinstallerer det rigtige ESET-sikkerhedsprodukt fra det rigtige operativsystem, og indtaste y for at bekræfte.

Ved den tredje kommandoprompt skal du sikre, at du afinstallerer det rigtige ESET-sikkerhedsprodukt fra det rigtige operativsystem, og indtaste  y  for at bekræfte

7. Afinstallationsprogrammet ESET Uninstaller vil køre et kort stykke tid, og derefter vil du blive bedt om at trykke på en tast for at afslutte ESET Uninstaller.

8. Genstart computeren på normal vis.