Hvordan opgraderer jeg mit ESET-sikkerhedsprodukt fra prøveversionen til den fulde version

For at opgradere din prøveversion af ESET NOD32 Antivirus til den fulde version skal du følge nedenstående vejledning trin for trin. Når du har opgraderet programmet, skal du vente 24-48 timer på, at den nye udløbsdato vises. Hvis du allerede har købt en licens, skal du springe til trin 4.
  1. Åbn hovedprogramvinduet ved at klikke på ikonet ESET ved siden af systemuret eller ved at klikke på Start - Alle programmer - ESET - ESET NOD32 Antivirus.
  2. Klik på Beskyttelsesstatus til venstre i hovedprogramvinduet, og klik derefter på Køb fuld version...
  3. Når du har fuldført købsprocessen, vil du modtage en e-mail med et nyt brugernavn og en ny adgangskode (normalt inden for 1 time).
  4. Du behøver ikke at geninstallere programmet. I hovedprogramvinduet skal du klikke på Opdater, og derefter klikke på Opgrader til fuld version... ESET NOD32 Antivirus vil forsøge at hente den seneste virussignaturopdatering og vil også vise vinduet Licensdetaljer.
  5. Indtast det nye brugernavn og den nye adgangskode, som blev sendt til dig, da du købte din licens.

BEMÆRK! Husk at indtaste dit brugernavn og din adgangskode nøjagtigt som de er skrevet.

- Der er forskel på små og store bogstaver i brugernavnet og adgangskoden, og bindestregen i brugernavnet er nødvendig.
    - Adgangskoden er ti tegn lang og alle er små bogstaver.
    - Hvis du vælger at kopiere og indsætte, skal du sørge for, at du ikke markerer et tomt mellemrum.
    - Vi bruger ikke bogstavet L i adgangskoder (brug tallet ét (1) i stedet).
    - Et stort '0' er tallet nul (0), et lille 'o' er det lille bogstav o.
  6. Klik på OK. Hvis dit brugernavn og din adgangskode blev indtastet korrekt, vil du blive opgraderet til den fulde version, og opdateringen af virussignaturdatabasen vil blive fuldført. Der kan gå op til 24-48 timer efter, at du har indtastet dit nye brugernavn og din nye adgangskode, før den nye udløbsdato vises.