Hvornår udløber min licens

Hvis du bruger den seneste version af ESET Smart Security eller ESET NOD32 Antivirus, kan udløbsdatoen for din licens altid ses fra hovedprogramvinduet.

BEMÆRK! Der går 24-48 timer efter, at du har installeret programmet eller indtastet et nyt brugernavn og en ny adgangskode, før den opdaterede udløbsdato vises.
  1. Åbn hovedprogramvinduet ved at klikke på ikonet ESET ved siden af systemuret eller ved at klikke på Start - Alle programmer - ESET - ESET Smart Security eller ESET NOD32 Antivirus.
  2. I hovedmenuen skal du klikke på Beskyttelsesstatus. Udløbsdatoen vises ved siden af Licens gyldig indtil i højre side.
BEMÆRK! Hvis den ikke vises, skal du vente 24-48 timer på, at oplysninger vises.

Licens til ESET Remote Administrator

Hvis du leder efter udløbsdatoen for din licens til ESET Remote Administrator, skal du følge nedenstående trin:
  1. Åbn ESET Remote Administrator Console (ERAC) ved at klikke på Start - Alle programmer - ESET - ESET Remote Administrator Console - ESET Remote Administrator Console.
  2. Klik på Værktøjer - Serverindstillinger. Udløbsdatoen er vist i afsnittet Licensoplysninger.