Jeg kan ikke oprette forbindelse til internettet efter at have installeret ESET Smart Security

Efter installation af ESET Smart Security kan den falsk-positive registrering af visse systemprocesser nogle gange medføre et midlertidigt tab af internetforbindelse. Følg nedenstående trin for at konfigurere Personlig firewall i ESET Smart Security for at forhindre de falsk-positive registreringer og genoprette din internetforbindelse:
  1. Åbn hovedprogramvinduet ved at klikke på ikonet ESET ved siden af systemuret eller ved at klikke på Start - Alle programmer - ESET - ESET Smart Security.
  2. Tryk på tasten F5 for at åbne vinduet Avanceret opsætning.
  3. I træstrukturen Avanceret opsætning i venstre side skal du klikke på Personlig firewall - IDS og avancerede indstillinger.
  4. I afsnittet Registrering af indtrængning skal du fjerne markeringen ud for følgende valgmuligheder:

- Registrering af ARP Poisoning-angreb
    - Registrering af DNS Poisoning-angreb
    - Registrering af TCP Desynchronization-angreb
    - Registrering af Reverse TCP Desynchronization-angreb

BEMÆRK! Disse angreb forekommer mellem klienten og DNS/ARP-instansen og er ikke en risiko for brugere med en NAT-enhed. Hvis markeringen fjernes i ovennævnte valgmuligheder, udgør det ikke en risiko for brugere med en router, Wi-FI eller en anden NAT-enhed.
  5. Klik på OK for at bekræfte ændringerne og returnere til hovedprogramvinduet.